Papirskål maskine applikation i industrien

Papir skål maskinehar kun optrådt i de senere år, især i nogle af de mest udbredte i dagligdagen, papirkopmaskine og andet relateret udstyr, dette udstyr fungerer i samme princip, er at bruge papir som materialer, nogle ting bruger plast som råmateriale til fremstilling .Papirskålen fremstillet af papirskålmaskinen har ret høje krav, hvilket kræver, at papirskålens fremstillingsmaterialer er absolut sanitære og sikre, og fugtsikker, fugtsikker, temperaturisolering, varmekonservering.Papir skål maskine For at lave forskellige former af papir skåle nødt til at erstatte forskellige forme.

Papir skål maskine

Nogle papirskåle,papirkopper, plastikkopper og andre produkter købt på markedet er lavet af papirskålsmaskine.Fordi mængden er bred, og markedet er stort, er konkurrencen i fremstillingsindustrien for papirskåle ekstremt hård, vi er nødt til at sikre produkternes hygiejne, når vi køber papirskåle!
Papirskålen produceret af papirskålmaskinen kan belægges med plastik, modstandsdygtig over for temperaturen over 90 ℃ og endda blomstrende vand.
Papirskåle er kendetegnet ved sikkerhed, hygiejne, lette og bekvemme.Offentlige steder, restauranter, restauranter kan bruges, er engangsartikler.
Siden fremkomsten af ​​papirskåle er det hurtigt blevet det mest levende grønne service i det 21. århundrede.Kæder som McDonald's, KFC, Coca Cola, Pepsi og forskellige instant nudelprodukter bruger alle engangspapirskåle.


Posttid: Mar-06-2023